Tanden bleken kuur

Tanden bleken, jouw originele tandkleur terug.

Een frisse glimlach, al na 1 behandeling.

Wat is tanden bleken op een natuurlijke manier?

Roken, teveel thee of koffie drinken en sterk gekleurd voedsel eten kan aanslag veroorzaken op uw tanden. Deze verkleuringen treden op bovenop de glazuurlaag van uw tanden.

 

Er zijn tandpasta`s die kunnen helpen bij het verwijderen van deze aanslag, maar kunnen de tint van uw tanden niet veranderen.

 

Onze behandeling frist op en bleekt de tandkleur terug naar zijn orginele kleur. Ook uw kronen frissen enkele tinten lichter op.

 

De opfris behandeling duurt 25 min. De intensieve behandeling duurt 50 minuten en geeft uw natuurlijke witte kleur weer terug.

 

De behandeling is niet schadelijk en er verandert niets blijvends aan de structuur van uw tanden.

 

Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald. Dit kan men gerust enkele keren per jaar doen. Het opfrissen heeft echter pas zin als de tanden weer wat beginnen te verkleuren en er dus nieuwe verkleuringen in uw tanden ontstaan.

 

Als u het reslutaat helemaal optimaal wilt onderhouden, adviseren wij u om de behandeling, afhankelijk van uw consumptiegedrag en het onderhoud, eens in de 3, 6 of 12 maanden te herhalen.

 

VEILIG EN EFFECTIEF

 

In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1 % waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt. Wij gebruiken perioxide-vrije tandenbleek gel. De gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxide vrije bleek-gel is natrium bicarbonaat.

 

Natrium Bicarbonaat maakt uw tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen.

voordelen van tanden bleken

De voordelen van de tanden bleken/opfrissen- kuur op een rij:

  • eerste intensieve behandeling van 50 min
  • dagelijks thuis onderhoud v/d tanden met vitamine gel
  • korte opfrisbeurt na 4-5 weken
  • blijvend onderhoud met vitamine gel
  • terugkeer voor korte opfrisbeurt na 2-4 maanden
  • al naar wens 2x per jaar een korte opfrisbeurt

Aantal zoekende naar Tanden bleken sinds 20. April 2015

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Tanden bleken 2020

Tanden veilig bleken

Snurkt u ook?

Aangepasste snurkbeugel op maat: